Kylling med cider og æbler

You are currently viewing Kylling med cider og æbler
kylling cider æble

Denne ret kombinerer de friske smage af æbler og cider med saftigt kyllingekød. Perfekt til en hyggelig middag!

Ingredienser:

  • 4 kyllingelår
  • 3 æbler (type Golden)
  • 2 løg
  • 50 cl tør cider
  • 20 cl creme fraiche
  • 2 spsk grov sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • Et par kviste timian

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Skræl og skær løgene i skiver. Skræl æblerne og skær dem i kvarte.
  3. Varm olivenolien i en gryde og brun kyllingelårene på begge sider. Tag dem op og læg dem til side.
  4. Steg løgene i samme gryde, indtil de er gennemsigtige.
  5. Tilsæt æblerne og steg dem i et par minutter.
  6. Læg kyllingelårene tilbage i gryden, tilsæt cider, sennep, salt, peber og timian.
  7. Dæk gryden til og sæt den i ovnen i ca. 45 minutter.
  8. Tag gryden ud af ovnen, fjern kyllingelårene og hold dem varme.
  9. Tilsæt creme fraiche til gryden og rør godt rundt. Lad saucen koge ind i et par minutter.
  10. Server kyllingen med cider-saucen og de stegte æbler.

Bon Appétit!

Denne ret er en sand fornøjelse og bringer en smag af Bretagne direkte til dit bord.