Denne ret kombinerer de friske smage af æbler og cider med saftigt kyllingekød. Perfekt til en hyggelig middag!
Ingredienser:
- 4 kyllingelår
- 3 æbler (type Golden)
- 2 løg
- 50 cl tør cider
- 20 cl creme fraiche
- 2 spsk grov sennep
- 2 spsk olivenolie
- Salt og peber
- Et par kviste timian
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Skræl og skær løgene i skiver. Skræl æblerne og skær dem i kvarte.
- Varm olivenolien i en gryde og brun kyllingelårene på begge sider. Tag dem op og læg dem til side.
- Steg løgene i samme gryde, indtil de er gennemsigtige.
- Tilsæt æblerne og steg dem i et par minutter.
- Læg kyllingelårene tilbage i gryden, tilsæt cider, sennep, salt, peber og timian.
- Dæk gryden til og sæt den i ovnen i ca. 45 minutter.
- Tag gryden ud af ovnen, fjern kyllingelårene og hold dem varme.
- Tilsæt creme fraiche til gryden og rør godt rundt. Lad saucen koge ind i et par minutter.
- Server kyllingen med cider-saucen og de stegte æbler.
Bon Appétit!
Denne ret er en sand fornøjelse og bringer en smag af Bretagne direkte til dit bord.